BenB Vol Liefde: Peter knuffelt met deze deelneemster: ‘Straks breng ik je weer naar huis’

WhatsApp Image 2024 09 20 at 114857 2jpg

Tijdens zijn deelname aan het vorige seizoen van B&B Vol Liefde, zorgde Peter voor de nodige verrassing.

In eerste instantie leek hij geïnteresseerd te zijn in Iris, maar dat liep al snel op niets uit. Daarna ontstonden er geruchten over een mogelijke romantiek met Malgosia, hoewel Peter dat later als ‘een grap’ bestempelde.

Niettemin lijken Peter en de veelbesproken Malgosia nu dichter tot elkaar te komen, zoals onthuld in een interview met De Telegraaf.

Tijdens het programma stond Peter bekend om zijn opvallende staartje, maar inmiddels heeft hij een ander uiterlijk aangenomen en geeft hij opnieuw danslessen.

Kort na de opnames doken er afbeeldingen op waarop Peter en Malgosia innig zoenend te zien waren. De media sprongen er direct op, omdat niemand die combinatie had verwacht.

Achteraf onthulde Peter dat het een opgezette werkelijkheid was.

De opmerking was een grap, volgens Peter. Hij zei destijds lachend: “Iedereen trapte erin, haha.”


Tijdens Peter’s dansles vandaag werd hij geïnterviewd door De Telegraaf en tot ieders verrassing was Malgosia er ook. Dit leidde tot een opmerkelijk gesprek.


Malgosia onthulde dat ze inmiddels ‘de tweede kus’ van Peter had ontvangen en terwijl ze hem strak aankeek, vroeg ze: “Was dat ook een grap?”


De reactie van Peter was verrast en Malgosia zei lachend: “Dit had je niet zien aankomen. Heb ik je verraden, hè?”


Volgens Malgosia gebeurde de kus nadat Peter haar had thuisgebracht. Hij knipoogde toen hij reageerde: “Misschien breng ik je straks weer naar huis. Dat wordt interessant, hè?”


Toen presentatrice Karlijn Bernoster zich afvroeg of er nog een derde kus zou komen, antwoordde Peter mysterieus: “Ik zwijg. Ik blijf neutraal. Geen commentaar.”


Er wordt nog gekeken of er een mogelijkheid is voor een serieuze relatie tussen Peter en Malgosia, de tijd zal het leren.


Malgosia merkt op dat het volgens haar onmogelijk is om tijdens een programma zoals B&B Vol Liefde binnen een week ware liefde te vinden.


Karlijn toont wel interesse: “Wat als er meer tijd wordt gegeven?” Peter antwoordt met: “Dat is nog maar de vraag…”


Malgosia voegt eraan toe: “Hij zal me wel missen, want ik vertrek binnenkort naar Polen en ik zal daar voor lange tijd blijven.”


1. Het lijkt erop dat Peter en Malgosia het heel gezellig met elkaar hebben…
2. Het is afwachten wanneer hun relatie officieel wordt…
3. Peter en Malgosia kunnen duidelijk niet zonder elkaar…
4. Een relatie die mogelijk is ontstaan door deelname aan het programma.
5. Het lijkt alsof deze twee voor elkaar bestemd zijn!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven