Erica Meiland kritisch op beroemde blondine: ‘Hou toch op’

WhatsApp Image 2024 09 19 at 205953jpg

Erica Meiland heeft haar mening gegeven over Linda de Mol en haar keuze om bij Jeroen Rietbergen te blijven. Ze deelt graag haar gedachten hierover.

De bekende realityster van Chateau Meiland is teleurgesteld in de voormalige tv-persoonlijkheid en begrijpt niet waarom Linda ervoor kiest om bij een man te blijven met een verleden van negatief gedrag.

moo

“Ga weg met die Jeroen!” uitspraak van Erica. Als strijder voor vrouwenrechten is ze teleurgesteld dat Linda ervoor kiest om bij hem te blijven, ondanks dat de zaak tegen Jeroen is gesloten. “Alsof hij geen fouten heeft gemaakt,” vertelt ze in een interview met Weekend.

em1

Jeroen Rietbergen heeft toegegeven dat hij ‘seksueel contact heeft gehad met meerdere vrouwen’ betrokken bij The Voice. “Ze heeft hem toch helemaal niet nodig? Dat begrijp ik niet.”

mol

Hoewel ze begrijpt dat Linda misschien om persoonlijke redenen voor Jeroen kiest, vindt ze het moeilijk te bevatten: “Natuurlijk heeft ze wel gevoelens voor zo’n man.”

em2

”Hij is goed geweest voor de kinderen. Maar wil je voor altijd met dat geassocieerd worden? Nee. Ik zou denken: jij bent anders dan ik dacht, ik hoef jou niet meer. Ik vind dat vreemd.”

mlo

Erica is verbaasd dat niemand in Linda’s omgeving haar lijkt te waarschuwen. 


“Wat zou Linda’s manager Xenia Kasper over Jeroen zeggen? Die zal toch ook wel zeggen: ‘Rot toch op met die Jeroen’?”

em3

Met deze uitspraak geeft Erica Meiland op haar kenmerkende manier haar onbegrip over de keuze van Linda de Mol aan. Erica staat bekend om haar directheid en eerlijkheid.

WhatsApp Image 2024 09 05 at 082049

1. Zo dat noemen we dus duidelijke taal!
2. Deze twee dames zullen geen vriendinnen worden!
3. Erica Meiland zoals we haar kennen…
4. Erica geeft haar mening over de situatie.
5. Ze laat weten dat ze er niets van begrijpt!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven