Feiten over Albert aan het licht gebracht: ‘Dat heb ik van verschillende mensen gehoord’

all 1jpg

Terwijl het vierde seizoen van B&B Vol Liefde zich ontvouwt voor de kijkers, worden de verschillen in succes in de zoektocht naar liefde steeds duidelijker.

De deelname van Albert lijkt voorspoedig te verlopen, hoewel zijn benadering zeker opmerkelijk is te noemen.

De geruchten over zijn gedrag tijdens de opnames hebben vragen opgeroepen over wat er werkelijk achter de schermen gebeurt.

Albert heeft op eigenzinnige wijze zijn zoektocht naar liefde vormgegeven door snel intiem te worden met Malgosia, zowel Joyce als Alice te kussen, en andere dames te betrekken bij zijn leven.

Deze gedurfde aanpak heeft veel publieke dialoog op gang gebracht, maar er lijken achter de schermen meer elementen te spelen dan slechts romantiek.


Er wordt beweerd door Karlijn Bernoster in de podcast De T kijkt TV dat Albert zich niet alleen jegens vrouwen ongepast zou hebben gedragen.


Recentelijk openbaarde Bernoster in een podcast van De Telegraaf dat Alberts gedrag voor veel problemen zorgde tijdens de opnames.


“Ik heb gehoord dat Albert zich niet alleen met alle vrouwen misdraagt. Ook tijdens opnames het regelmatig stil hebben moeten leggen, omdat hij zo’n tiran is. Dat heb ik uit meerdere bronnen gehoord,” verklaarde Bernoster.


De beschrijvingen van zijn gedrag zijn zorgwekkend: “Achter productiemensen aanrennen, dat mensen van de crew huilen bij hem. Dat soort dingen.” 

Een donkere wolk hangt over zijn participatie in het programma en er rijzen vragen over hoe de productie met zulke situaties omgaat.

Bernoster overweegt de reden achter Alberts gedrag: “Misschien tolereert hij geen tegenspraak. Hij is de baas en de leider. Hij staat bovenaan in de hiërarchie.”

Dit vertoon van macht zou kunnen verklaren waarom hij zo overheersend handelt, zowel tegenover de vrouwen als tegenover de crew.

Bovendien zijn er vermoedens over de interactie tussen de deelnemers, vooral gezien de opvallende vriendschap tussen Albert en Debbie, een andere deelnemer.


Onder de deelnemers en kijkers heeft de vriendschap voor verrassing gezorgd. Bernoster vraagt zich af: “Wij vonden Debbie allemaal zo charmant en vriendelijk, maar zegt dit dan ook iets over Debbie?”


Er wordt nu gespeculeerd of er meer gebeurt tussen de deelnemers dan wat er op televisie te zien is, en hoe de dynamiek in het programma werkelijk in elkaar steekt.


Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is momenteel in volle gang, en terwijl kijkers genieten van de romantische avonturen van…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven