BenB deelnemer vertelt over Albert: ‘Ik mocht niet reageren in de media’

WhatsApp Image 2024 09 05 at 103757jpg

De deelnemers Malgosia en Albert van B&B Vol Liefde hebben zeker de meeste aandacht gekregen tijdens het programma.

Hoewel Malgosia niet meer in het programma te zien is, heeft ze tijdens een interview met Veronica Superguide enkele opmerkelijke details onthuld over haar ervaring en de daaropvolgende roddels.

Malgosia, die opviel in het kasteel van Albert, werd al snel het onderwerp van onaangename verhalen nadat ze het programma was binnengekomen.

Er waren geruchten dat de Poolse realityster in de gevangenis had gezeten vanwege het smokkelen van verboden middelen.

Ze mocht vanwege haar contract niet reageren op deze geruchten, wat haar situatie nog lastiger maakte.

Volgens Malgosia, heeft zij aangegeven dat ze bepaalde zaken niet kan bespreken voordat het juiste moment is aangebroken.

Malgosia vindt het vooral lastig dat persoonlijke verhalen openbaar werden gemaakt die volgens haar niet kloppen, zoals de beschuldigingen over haar zoon.

Er werd zelfs beweerd dat er een e-mail is verstuurd waarin zij heeft aangegeven dat zij uit het leven wilde stappen, maar dat verhaal werd door haar zoon bevestigd bij Weekblad Story.

Malgosia legt uit, dat zij haar zoon probeert te beschermen vanwege zijn kwetsbare positie, alhoewel er op dit moment geen contact meer is tussen hen beiden.

Zij voelt nog steeds genegenheid voor hem, terwijl ze nu voornamelijk de belangen van haar dochter Nathalie moet behartigen, zonder verder in detail te treden.

In haar uitspraken over haar relatie met Albert, beweert Malgosia enkele opmerkelijke dingen. Ze zegt dat ze twee keer intiem met hem was, terwijl Albert zelf beweert dat dit slechts één keer is gebeurd.

Zij gaat ook in op het imago dat veel mensen van Albert hebben. Malgosia zegt dat hij op televisie vaak respectloos lijkt tegenover vrouwen, iets waar andere deelnemers, zoals Sandra, helaas ervaring mee hebben.

Toch benadrukt ze dat Albert anders was als ze samen waren: “Hij is een beetje zoals veel mensen zeggen, een snoeperd.”


In haar laatste opmerking hint Malgosia naar gebeurtenissen die niet volledig vertoond zijn op televisie.


Ze onthult niet het precieze, maar haar bekentenissen zorgen zeker voor discussies over haar tijd in het programma en haar band met Albert.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven