Yolanthe Cabau is boos op haar zoontje: ‘Nu ben ik heel verdrietig’

WhatsApp Image 2024 08 30 at 073024jpg

“In een interview met De Telegraaf vertelt Yolanthe over een incident waarbij haar zoontje, Xess, zich van zijn minder goede kant liet zien.”

Ze zegt: “Ik voelde me echt verdrietig toen Xess niet zo aardig was. Ik heb hem verteld: ‘Je hebt me echt verdrietig gemaakt.’ Ik ben toen naar mijn slaapkamer gegaan, omdat ik echt niet blij was met zijn gedrag.”

Yolanthe Cabau doet opvallende onthulling: ‘zien elkaar zo vaak als mogelijk is’

Het verhaal gaat verder: “Tien minuten later schoof hij een briefje onder mijn deur. Toen ik het opende, zag ik dat hij een tekening had gemaakt met daarop de woorden: ‘Sorry mama, ik zal het nooit meer doen. Ik hou van jou.’”

De situatie bracht al snel weer vrede in het huis van Cabau. “Dat raakt me echt, de tranen rolden over mijn gezicht. Ik opende de deur en gaf hem een dikke knuffel. Dan is alles weer goed.”

Yolanthe Cabau is de laatste tijd erg open geweest over haar leven en ervaringen.

Volgens verschillende media, gebaseerd op insiders, is Cabau de afgelopen maanden vaak gezien met een vrouw, wat kan duiden op een mogelijke relatie.

Yolanthe Cabau doet opvallende onthulling: ‘zien elkaar zo vaak als mogelijk is’

Het lijkt erop dat Cabau, bekend van eerdere relaties met Wesley Sneijder en Jan Smit, een nieuwe weg inslaat na haar breuk met Sneijder wegens zijn herhaaldelijke ontrouw.

Na een relatie met een jonger mannelijk model uit Rotterdam lijkt Cabau nu interesse te tonen in vrouwen.

Vandaag plaatste Cabau een foto met naar verluidt haar nieuwe partner, Molly Hatchcock. In een eerder interview met Grazia gaf Cabau aan dat ze ervaring heeft met relaties met vrouwen:

“Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol.”

Volgens een recente ontwikkeling lijkt Cabau op een nieuw pad te zijn en het gaat haar goed af. Ze worden al geruime tijd samen gezien en lijken nu een serieuze relatie te hebben.

Cabau schreef onder de foto de tekst “Alles of niets,” wat zou kunnen aangeven dat ze volledig toegewijd is aan deze relatie.

De exacte betekenis van deze woorden blijft onduidelijk, maar het lijkt erop dat Cabau gelukkig is met haar nieuwe levensweg.

In een gesprek met De Telegraaf deelt Yolanthe een moment waarop haar zoontje, Xess, zich niet van zijn beste kant…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven