Efteling Wolf boos op kind dat opstaat: Poppenspeler geeft een les!

WhatsApp Image 2024 08 30 at 080631jpeg

Een bezoek aan de Efteling is niet alleen voor kinderen een betoverende ervaring, maar ook volwassenen genieten van dit populaire pretpark in Nederland.

In dit betoverende sprookjesrijk voelt zelfs de volwassene zich weer even kind. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Efteling jaarlijks miljoenen bezoekers trekt en om al deze gasten te blijven verrassen, introduceert het park regelmatig nieuwe shows.

Een van de nieuwste shows is de ‘Boze Wolf Show’, die momenteel veel populariteit geniet op TikTok. Clips van de show worden enthousiast gedeeld en de reacties zijn zeer positief.

De show zorgt voor vermaak voor zowel jong als oud. Naast het bekende sprookje is er ook een dosis stand-up comedy toegevoegd, wat de voorstelling extra aantrekkelijk maakt voor volwassenen.

De presentator van

Met de boze wolf als personage brengt de show het verhaal van Roodkapje, maar vooral zijn scherpe humor weet het publiek te boeien.

Een jong kind betreedt op een gegeven moment het podium, waarop de spreker gevat reageert met de woorden: “Hé, lopend buffet, ga eens zitten.”

Als de moeder van het kind het podium opkomt om haar kind weg te halen, vervolgt de verteller direct met: “Ja, neem maar mee.”

De moeder verlaat beschaamd het podium terwijl het publiek in lachen uitbarst. De humoristische insteek van de show lijkt precies de juiste snaar te raken bij het publiek, waardoor de Efteling opnieuw succes lijkt te boeken.

@liampjeee1107 LOPEND BUFFET IK STIK 😭🍽️ • #efteling #eftelingtiktok #sprookjesbos #wolf
#avondmetwolf
#grotebozewolf
#show
#sprookjesboom
#fy
#fyp
#foryou
#foryoupage
♬ origineel geluid – liammmm

De Efteling is niet alleen een magische plek voor kinderen, maar ook voor volwassenen een van de leukste parken van…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven