Martijn Krabbe en familie hebben het leuk in Marokko: Dochter Jasmijn deelt foto’s online!

WhatsApp Image 2024 08 22 at 105746jpg

Martijn Krabbé en zijn gezin maken momenteel een reis in Marokko, ondanks de uitdagende tijden die ze doormaken, zo deelt dochter Jasmijn op Instagram.

Jasmijn Krabbé deelt onder de noemer “Famkantie” diverse vakantiekiekjes vanuit Marrakech.

De foto’s tonen het gezin van Martijn in Marokko, hoewel Martijn zelf niet te zien is. Een van de afbeeldingen toont bijvoorbeeld een gedekte tafel voor vijf personen.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

In maart maakte Martijn bekend dat hij ziek is, zonder details te geven over de aard van zijn ziekte. In mei gaf de presentator een update over zijn gezondheidstoestand.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

“Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn,” zo schreef hij destijds op Instagram.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Zijn woorden waren: “Er had veel erger kunnen zijn, maar het is nog te vroeg om de situatie volledig te begrijpen.”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Hij deelde: “Op dit moment houd ik mijn ziekte privé en dat wil ik graag zo lang mogelijk zo houden. Ik hoop op jullie begrip.”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Onlangs meldde tv-collega Bob Sikkes dat Martijn weer aan het werk is. Hij zei: “We hebben onlangs opgenomen en Martijn was erbij, dus het gaat goed,” vertelde hij aan Shownieuws, zonder verdere details te geven. “Hij praat er zelf niet veel over, dus dat doe ik ook niet.”

Martijn Krabbé en zijn gezin gaan door een moeilijke periode, maar dochter Jasmijn laat op Instagram weten dat ze momenteel…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven