Nederlandse Naomi filmt UFO vanuit vliegtuig: ‘Drie mensen hebben het gezien’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 110457jpeg

Een Nederlandse toerist genaamd Naomi bracht haar vakantie door op het strand in Spanje of Griekenland en was nu onderweg terug naar huis na een ontspannen verblijf.

Tijdens de terugvlucht werd ze getrakteerd op een prachtige zonsondergang die ze vanuit haar vliegtuigraampje kon bewonderen. Dit moment wilde Naomi natuurlijk vastleggen, dus ze pakte meteen haar telefoon erbij.

Terwijl ze de zonsondergang aan het filmen was, viel haar oog op een raadselachtig object dat door de lucht zweefde.

Opvallend is dat Naomi tijdens het filmen van dit ‘object’ haar camera niet richtte om het te volgen.

Volgens enkele critici merkte Naomi het ‘object’ pas later op, wat vragen oproept. Was het werkelijk een UFO of speelde er iets anders, zoals misschien een overdosis sangria?

Volgens de definitie van een UFO, een “Unidentified Flying Object”, paste het vreemde object perfect in die categorie.

In de Verenigde Staten worden dergelijke verschijnselen “unidentified aerial phenomena” (UAP) genoemd, wat refereert aan ongeïdentificeerde fenomenen in de lucht die op het moment van observatie onbekend zijn wat betreft hun oorsprong.

Kortom, alles wat door de lucht vliegt en niet onmiddellijk geïdentificeerd kan worden, kan worden geclassificeerd als een UFO.

In de overtuiging van Naomi ging het echter veel verder dan slechts een UFO; zij is ervan overtuigd dat het om een buitenaards wezen ging.


In een interview onthulde Naomi dat ze gelooft in buitenaardse wezens, maar niet op de conventionele manier.


Volgens haar zijn het kleine wezens met vliegende schotels die heimelijk onze planeet bezoeken.


Ze beweert zelfs bewijs te hebben: “Ik heb het op een platform geplaatst waar veel over UFO’s en aliens gepost wordt. Creatures, I don’t want to call it aliens… That we don’t know about.”


”Er zijn gewoon drie witnesses die het hebben gezien.” Naomi is overtuigd van haar waarnemingen. Laten we de beelden bekijken en zelf conclusies trekken.


Naomi, een Nederlandse toerist, genoot van een welverdiende vakantie op het strand in Spanje of Griekenland. Na een ontspannen verblijf…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven