Malgosia deelt geheimen over nacht met Albert!

mg6jpg

De relatie tussen Malgosia en Albert leek haast een sprookje tijdens hun deelname aan het populaire programma B&B Vol Liefde.

Albert noemde Malgosia liefkozend “een zonnetje” en beiden deelden zelfs een intieme nacht. Echter, nu Malgosia het programma heeft verlaten, uit ze scherpe kritiek op Albert.

Terwijl Malgosia aan mededeelneemster Joyce aanvankelijk vol enthousiasme over hun nacht sprak, onthult ze nu in een interview met weekblad Party dat ze eigenlijk helemaal niet tot Albert aangetrokken was.

“Dit gebeurde op zijn initiatief,” deelt ze over de nachtelijke gebeurtenis. “Ik ben namelijk niet degene die mannen probeert te versieren. Hij was niet mijn type.”

Verder stelt Malgosia dat Albert humeurig was, wat haar al snel deed twijfelen aan hun connectie.

Op haar besluit om eerder te vertrekken zegt ze:

“Dat was voor mij al reden genoeg om eerder te willen vertrekken. Meer kan en mag ik daar helaas niet over vertellen,” voegt ze eraan toe.

Malgosia bevestigt haar deelname aan de reünie ondanks de spanningen:

“Natuurlijk ga ik daar naartoe.”

Malgosia verklaart haar motivatie om naar de reünie te gaan:

”Ik ben een vrij mens en als ik er geen zin in zou hebben, was het een ander verhaal. Maar daar is geen sprake van. Ik ga naar de reünie!”

Er zijn recentelijk heftige geruchten rond Malgosia ontstaan, waarbij een bron beweert dat ze tien maanden in de gevangenis heeft doorgebracht vanwege vermeende betrokkenheid bij drugshandel.


“Volgens de bron was ze betrokken bij een illegale groep die drugs smokkelde,” onthulde de informatiebron. Malgosia gaf hierop antwoord:


“Hoewel het lang geleden is, zal dat stempel altijd bij me blijven. Dat is een last die ik met me meedraag. Daar kom ik niet van af.”


Verder publiceerde Story een artikel over een vermeende grote schuld die Malgosia zou hebben. In haar interview met weekblad Party weerlegt ze deze aantijgingen vol overtuiging.


“Ik ben teleurgesteld dat er nu plotseling wordt gesuggereerd dat ik een enorme schuld zou hebben. Dat is simpelweg niet waar,” verklaarde Malgosia.


In een eerder stadium leek het alsof er iets romantisch bloeide tussen Malgosia en Albert in het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde. Albert beschreef haar als…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven