Bijzondere foto van BenB Vol Liefde-Els roept veel vragen op: Echt of nep?

WhatsApp Image 2024 08 20 at 084025jpg

Een opvallende foto van Els, bekend van haar deelname aan B&B Vol Liefde waar ze probeerde het hart van Robert Jan te veroveren, zorgt momenteel voor veel vraagtekens op sociale media.

Discussies over de echtheid van een afbeelding van Els op sociale media doen de ronde, waarbij velen twijfelen of het een authentieke foto betreft of dat er kunstmatige intelligentie in het spel is.

Op het platform X (voorheen Twitter) roept een foto van Els, waarop ze een geweer vasthoudt en volgens het bijschrift uit 2002 dateert, vragen op.

Ondanks de duidelijke herkenbaarheid van Els op de foto, bestaat er twijfel over de authenticiteit ervan.

Er wordt gespeculeerd dat de foto mogelijk tot stand is gekomen met behulp van AI-technologie. Een woordspeling bij de foto die gemaakt werd door een gebruiker luidt als volgt: “Shoot or Els”.

In het nieuws kwam Els onlangs nadat ze tijdens B&B Vol Liefde door Robert Jan naar huis werd gestuurd. Haar vertrek verraste veel kijkers en maakte ook bij Els zelf diepe indruk.

Nadat ze afscheid had genomen, was Els duidelijk aangedaan, terwijl Robert Jan leek te twijfelen over zijn keuze. In een interview met RTL Boulevard deelde Els haar gevoelens over wat er was gebeurd:

“Dat denk ik wel, dat hij gevoelens voor me had.” Ze gaf toe dat het verwerken van het afscheid haar niet gemakkelijk afging. “Ja zeker. Dat was heel lastig,” zei Els.

Ondanks haar vertrek blijft de hoop onder fans leven dat Els misschien terugkeert naar het programma. Ze lijkt zelf deze speculaties te voeden met hints op haar Instagram-account.


In een recent bericht schreef Els: “Er is nog veel te gebeuren, dus… Blijf kijken naar B&B Vol Liefde en naar De Reünie op 12 september!”


De terugkeer van Els in B&B Vol Liefde zal de tijd moeten uitwijzen, maar één ding staat vast: ze blijft een populair gespreksonderwerp op zowel televisie als sociale media.


De intrigerende foto voedt de nieuwsgierigheid en belangstelling rondom haar persoon.

Een opvallende foto van Els, bekend van haar deelname aan B&B Vol Liefde waar ze probeerde het hart van Robert…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven