BenB Vol Liefde – Els onthult een klein beetje: Veel geruchten!

WhatsApp Image 2024 08 16 at 102239jpg

In een recent interview met RTL Boulevard deelt Els, herkenbaar van het bekende televisieprogramma B&B Vol Liefde 2024, dat ze momenteel gelukkig is in de liefde.

Na een emotionele aflevering waarin Els afscheid nam van Robert Jan, onthult ze nu dat ze zelf de beslissing heeft genomen om te vertrekken, wat verrassend was voor veel kijkers.

“Ik had zelf niet verwacht dat ik moest vertrekken,” legt Els uit. 

“Maar ik had zelf ook al wel op een gegeven moment, de dag ervoor zoiets van…Ik ga eens even goed nadenken,” vertelt ze.

Ondervond Els moeilijkheden doordat ze met andere vrouwen moest concurreren voor dezelfde persoon. ”Ik bemerkte dat ik er… Nou ik vond het lastig.

”Ik heb dit ook benoemd. En het voelde vreemd om met andere dames te zitten voor iemand waar we allemaal om geven. En ik dacht: dan vertrek ik op het hoogtepunt. Dat had ik mezelf al voorgenomen.”

Oorspronkelijk van plan om te blijven, werd het besluit voor Els genomen door Robert Jan. Els denkt dat Robert Jan wellicht gevoelens voor haar had.

”Waarom verstuurde hij mij weg? Zoals hij het zelf zo mooi zei: zelfbehoud. Maar goed, er zouden nog meer dames komen. En hij wist, of weet, wie er nog meer zouden komen.”


In een voorafgaand gesprek gaf Els al te kennen dat er veranderingen op komst waren in haar leven, zonder exacte details prijs te geven.


Op het moment dat haar romantische leven ter sprake komt tijdens het interview met RTL Boulevard, glimlacht Els veelbetekenend en antwoordt bondig: “Heel goed.”


Dit lijkt erop te wijzen dat Els misschien een nieuwe liefde heeft gevonden. Is het mogelijk Robert Jan? Laat ons weten wat je denkt in de reacties!


Els, bekend van het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde 2024, heeft haar geluk in de liefde gevonden. In een exclusief interview…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven