Karen boos op bouwvakker die pauze houdt: ‘Je wordt betaald om te werken!’

WhatsApp Image 2024 08 15 at 121853jpeg

Er is een groeiende trend op het internet met betrekking tot het begrip ‘Karen’. Volgens Wikipedia wordt dit gebruikt om te verwijzen naar een vrouw die als onuitstaanbaar, veeleisend en vaak van middelbare leeftijd wordt beschreven.

Er wordt vaak verder ingegaan op het stereotype met kenmerken zoals het rijden in een gezinsauto, gelakte nagels en een kenmerkend kort kapsel.

Ondanks hoe een ‘Karen’ wordt getypeerd, is het duidelijk dat ze altijd uitdagend zijn in de omgang. Stel je eens voor dat je een ‘Karen’ als baas hebt—dat zou pas moeilijk zijn. Voor veel zelfstandigen is elke opdracht belangrijk, omdat het hun inkomen oplevert.

Maar als je erachter komt dat je voor een ‘Karen’ moet werken, had je misschien liever een maand lang op droog brood geleefd.

In Engeland was er een bouwvakker die de pech had om een opdracht aan te nemen bij zo’n vrouw.

Er was een klant met hoge verwachtingen.

Een klus die oorspronkelijk drie dagen zou duren, veranderde abrupt toen de klant, een typische ‘Karen’, eiste dat het werk snel werd afgerond.

Toen ze zag dat de bouwvakker zijn lunchpauze nam, was ze boos. Terwijl de man rustig in de tuin zat met zijn boterham, kwam ‘Karen’ naar buiten.

Zij maakte duidelijk dat ze niet wilde dat hij op haar terrein pauzeerde. “Je krijgt niet betaald om te lunchen, je krijgt betaald om te werken. Als je wilt lunchen, verlaat je het terrein en ga je ergens anders eten.”

Vol schaamte vertelde ze dat de bouwvakker en zijn collega’s maar acht uur achter elkaar mochten werken, zonder pauze. De confrontatie werd gefilmd en de video verspreidde zich snel via sociale media.

@thetradesmanuk Mentions not being compensated for having lunch 🤯
#tradie
#tradiesoftiktok
#tradesmen
#unfair
#karen
#karensgoingwild
#karencustomers
#onsite
♬ original sound – The Tradesman

Er is een groeiende aanwezigheid van de term ‘Karen’ op het web. Volgens Wikipedia heeft dit betrekking op een vrouw die als onaangenaam wordt beschouwd,…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven