Ongelooflijke autoreis: Nederlands stel vergeet dochter tijdens pauze in Frankrijk!

vakjpg

Een Nederlands gezin was onderweg naar Frankrijk voor een welverdiende vakantie, maar hun reis kreeg een onverwachte wending.

Tijdens de lange autorit, met hun 13-jarige dochter achterin, maakte het gezin diverse tussenstops om te tanken, iets te eten en naar het toilet te gaan.

Het gezin vertrok midden in de nacht, met de hoop ’s middags op hun bestemming aan te komen, om nog van de dag te genieten en goed uitgerust te zijn voor het begin van hun vakantie.

Tijdens een van de stops, rond 05:00 uur ’s ochtends, stopte het gezin op een parkeerplaats langs de snelweg bij Sainte-Thorette.

De 13-jarige dochter ging even naar het toilet, terwijl haar ouders en eventuele andere gezinsleden in de auto wachtten.

Wat er vervolgens gebeurde, lijkt wel een angstaanjagende droom: het gezin vertrok zonder haar. Zonder dat ze doorhadden dat hun dochter nog op de parkeerplaats was.

Na een twee uur durende rit van ongeveer 200 kilometer, beseften de ouders pas dat hun dochter niet in de auto zat.

Rond die tijd waren ze in de buurt van Clermont-Ferrand. De Franse politie had ondertussen het meisje opgevangen, die geschrokken en verward was toen ze ontdekte dat haar ouders zonder haar vertrokken waren.

Zodra de ouders besefte wat er gebeurd was, keerden ze meteen terug en reden de hele afstand van 200 kilometer terug om hun dochter op te halen.

Vele uren later konden ze eindelijk hun dochter in hun armen sluiten, opgelucht dat het avontuur goed was afgelopen.

Een Nederlands gezin was onderweg naar Frankrijk voor een welverdiende vakantie, maar hun reis kreeg een onverwachte wending. Tijdens de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven