Douwe Bob helpt oudere vrouw in Parijs: ‘Het is een moeilijke tijd’

WhatsApp Image 2024 08 11 at 114006 1jpg

Een prachtig gebaar van Douwe Bob in de straten van Parijs, waar hij een oudere vrouw blij verraste met een vers broodje van de bakker, heeft veel mensen geraakt.

In een emotioneel filmpje op zijn Instagram deelt de zanger zijn bijzondere ontmoeting en reflecteert hij op zijn tijd in de Franse hoofdstad.

Na bijna tweeënhalve week in Parijs voor opnames, beschrijft Douwe de stad als ‘een van de mooiste ter wereld’, maar hij erkent ook de schaduwzijde ervan.

”Er is ook ontzettend veel armoede, er gaan mensen gewoon dood op straat. Het zou me niets verbazen als ik al een lijk heb gezien op straat. Er zijn ook heel veel mensen met honger, heel veel oude mensen”, aldus Douwe Bob.

Het mag wat kosten! Douwe Bob zet zijn luxe woonschip te koop voor gigantisch bedrag!

Vooral het zien lijden van ouderen grijpt Douwe Bob aan, wat hem motiveerde om in te grijpen. ”Ik zie zo’n oud vrouwtje met een rollator.

Op zoek naar eten liep ze van prullenbak naar prullenbak, vertelt Douwe.

Douwe Bob geweigerd voor vlucht op luchthaven: ‘Hij schold het personeel uit’

Na het halen van een broodje bij de bakker, het lekkerste met kaas en de hele mikmak, gaf hij het aan haar en ze lichtte helemaal op, vervolgt Douwe.

Verhaal Douwe Bob klopt niet helemaal: ‘dat je het ook durft te vragen’

Nadat ze ging zitten en begon met eten in het zonnetje, keek hij hoe ze van het broodje genoot, deelt de zanger. Dat maakte haar dag, maar ook de zijne.

Vierde kindje op komst voor zanger Douwe Bob? ‘Hij heeft flink de bloemetjes buiten gezet’

Het verhaal wordt gedeeld niet vanuit eigenbelang of om zijn goedheid te tonen, maar als een herinnering om vriendelijkheid te blijven verspreiden. Vooral in deze moeilijke tijden, waarin mensen hard kunnen zijn naar elkaar, vooral in stedelijke gebieden.

Bekijk dit Instagram bericht

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖚𝖜𝖊 𝕭𝖔𝖇 (@douwebob)

Douwe Bob heeft recent een hartverwarmend gebaar gemaakt in Parijs door een oudere dame op straat te verrassen…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven