Ernstige gebeurtenis voor Sieneke en haar ouders: ‘Minstens twee weken dicht’

WhatsApp Image 2024 08 08 at 111238jpg

Voor Sieneke Peeters is het schokkend nieuws: na een schietincident is de woning van haar ouders vanwege een ‘direct gevaar’ voor de omgeving voor minstens twee weken gesloten.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

De wethouder Noël Vergunst heeft de omwonenden schriftelijk op de hoogte gebracht: “Voor de veiligheid in de buurt wordt de woning nu voor minstens twee weken gesloten.”

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Er is nog geen informatie vrijgegeven over de reden van het incident, volgens het AD. De namen van de bewoners zijn niet vermeld, maar het is inmiddels bevestigd dat het om de ouders van zangeres Sieneke Peeters gaat.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“Door de media-aandacht voor de woning was het vrij gemakkelijk te achterhalen dat het om de verblijfplaats van de ouders van Sieneke ging”, aldus het juicekanaal Realityfbi.

De bekendmaking vond plaats op Instagram.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Er was eerder al eens sprake van familie van Sieneke in het nieuws, enige tijd terug was er al iets aan de hand.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

,,In 2018 waren enkele familieleden gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een dr*gslab”, vervolgt het kanaal. ,,De zaak werd later (deels) geseponeerd.”

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Er is schokkend nieuws voor Sieneke Peeters: de woning van haar ouders is beschoten en wordt als gevolg van een ‘direct gevaar’ voor de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven