Belangrijk nieuws: Spanje heeft nieuwe strandregels!

spa 1jpg

Indien je van plan bent om dit jaar naar Benidorm in Spanje te reizen, is het nuttig om je voor te bereiden op de recent ingevoerde strandregels door de autoriteiten.

Een stevige boete wacht op degenen die deze regels overtreden, aangezien dit geen loze dreiging is.

Spanje is een geliefde bestemming voor vele Nederlanders, vooral in de zomermaanden, maar ook daarbuiten.

Naast het heerlijke weer, trekken bestemmingen zoals Lloret de Mar, Salou, Mallorca en Ibiza al geruime tijd jongeren aan die op zoek zijn naar een levendige vakantie.

Benidorm, vooral bekend van het programma Benidorm Bastards, trekt niet enkel ouderen aan, maar biedt eveneens jongeren een fijne plek om hun zomervakantie door te brengen.

Vele vakantiegangers hebben hun verblijf reeds geboekt, maar niet iedereen is op de hoogte van de geldende strandregels op dit moment.

Zwemmen in zee tussen 00.00 en 07.00 uur is niet meer toegestaan, met boetes tussen de 750 en 1.250 euro als gevolg.

Strandwachten zijn afwezig tussen deze uren, wat een potentieel gevaar vormt en heeft geleid tot deze maatregel.

Er zijn verschillende regels over strandactiviteiten en -gedrag, met boetes variërend van 125 tot 1.000 euro voor overtredingen.

Vissers moeten zich beperken tot aangewezen visplekken om boetes te voorkomen, die kunnen oplopen tot 1.000 euro voor het bezit van een harpoen.

De lokale autoriteiten nemen de naleving van de nieuwe regels serieus, wat aangeeft hoe strikt de regels gehandhaafd zullen worden.

Vakantiegangers dienen op de hoogte te zijn van deze regels om hoge boetes te vermijden tijdens hun verblijf aan de Spaanse kust.

1. De regels zijn behoorlijk streng en de boetes absurd hoog!
2. Handig om deze strandregels door te nemen als je naar Spanje gaat!
3. De autoriteiten in Spanje zijn serieus in het handhaven!
4. Belangrijk om te weten als je naar Spanje gaat!
5. DE nieuwe regels zijn streng en de boetes zijn torenhoog!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven