Nieuwbakken moeder ziet schoonmoeder met haar baby: ‘Heel raar en ongepast’

bh 1jpg

Een moeder deelt haar verbazing nadat ze ontdekte dat haar 60-jarige schoonmoeder probeerde haar zoon borstvoeding te geven.

Ze beschrijft het gedrag als “zeer vreemd en absoluut ongepast” en onthult ook dat haar schoonmoeder probeert dat de baby haar “mama” noemt in plaats van oma.

Echter, ze blijft vastbesloten om de term “tata” te gebruiken, wat oma betekent in het Libanees-Arabisch, om te vermijden dat haar zoon het gedrag van haar schoonmoeder imiteert.

Op Reddit deelt ze haar verhaal en benadrukt ze dat haar schoonmoeder niet alleen probeerde de baby borstvoeding te geven, maar ook aandrong op het gebruik van de term “mama”.

De moeder onthult dat haar schoonmoeder het ‘verkeerde plan’ had om genegenheid te winnen door haar kleinzoon borstvoeding te geven.

Tijdens een onverwacht bezoek aan haar huis, terwijl de moeder even weg was om te douchen, probeerde de schoonmoeder de baby…

Plaatsen aan de borst van de moeder werd door de schoonmoeder gedaan.


Het afkeurenswaardig gedrag van de schoonmoeder om te doen alsof ze de moeder van de baby is, werd door de moeder duidelijk benadrukt doordat zij haar geen toestemming had gegeven voor deze handelswijze.


Haar frustratie en verbijstering over het gedrag van de schoonmoeder werden geuit, waarbij de Reddit-gemeenschap geschokt reageerde op het verhaal en het gedrag van de schoonmoeder als “walgelijk” bestempelde.


Een gebruiker suggereerde zelfs dat de schoonmoeder een “time-out van zes maanden” verdiende voor haar handelingen.


Anderen spraken hun afkeuring uit en adviseerden voorzichtig te zijn met de interacties tussen de schoonmoeder en de baby.


Er werd bij de moeder op aangedrongen om grenzen te stellen en duidelijk te communiceren over wat als acceptabel gedrag wordt beschouwd.


1. Deze oma is het spoor compleet bijster!
2. Ik zou niet weten wat ik zou doen in zo’n situatie!
3. Bizar! Niet zo gek dat deze moeder in shock is!
4. Kan niet anders dan zeggen dat dit gewoon gestoord is!
5. Gewoon te bizar en zelfs te eng voor woorden!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven