Slecht nieuws voor ING-klanten: Dit verdwijnt vanaf 1 september bij de bank!

WhatsApp Image 2024 07 26 at 102129jpg

Er staat een ingrijpende wijziging op de planning bij de ING Bank die impact zal hebben op klanten die met hun mobiele telefoon betalen.

Vanaf 1 september 2024 zal contactloos betalen via ING Mobiel Betalen niet meer mogelijk zijn. Klanten zullen vanaf die datum alleen nog contactloos kunnen betalen via Google Pay.

Wellicht hebben klanten die regelmatig de ING-app gebruiken op hun mobiel al een melding ontvangen over deze verandering. Daarin wordt aangekondigd dat de dienst ING Mobiel Betalen per september 2024 zal verdwijnen.

Dit besluit betekent dat klanten na die tijd niet meer kunnen betalen met hun mobiele telefoon op locaties die contactloos betalen via de ING-app accepteren.

Vanaf nu is het ook niet meer mogelijk om ING Mobiel Betalen te activeren. Klanten die deze overstap nog niet hebben gemaakt, zullen een alternatief moeten zoeken voor het gemak van mobiel betalen.

ING benadrukt daarbij het belang van Google Pay als de nieuwe standaard voor mobiel betalen, waarbij de bank aangeeft dat het voor klanten

Google Pay zal binnenkort met een Android-telefoon “nog eenvoudiger” te gebruiken zijn, volgens ING die de snelheid, gemak en veiligheid benadrukt.

Klanten kunnen al hun betaalpassen, zowel bankpassen als creditcards, beheren in één app genaamd de Google Wallet, wat zorgt voor vereenvoudigd en gecentraliseerd beheer van betaalmethoden.

1. Ondanks de voordelen zijn veel klanten hier niet blij mee….
2. Een drastische wijziging vanaf september!
3. Klanten die nog niet zijn overgestapt zullen een alternatief moeten zoeken.
4. Niet fijn dat dit gaat verdwijnen!
5. Een ingrijpende wijziging aan die een grote impact zal hebben op klanten

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven