Stel je voor: Vrouw niet meer te herkennen na het plaatsen van nieuwe tanden!

tijpg

Een ingrijpende ervaring werd recentelijk gedeeld door Jessica Macko, een 44-jarige vrouw uit San Antonio in de Verenigde Staten. Dit volgde op een tandheelkundige ingreep waarbij All-on-4 implantaten werden geplaatst.

Deze techniek, die bedoeld is om ernstig beschadigde of ontbrekende tanden te vervangen met behulp van vier implantaten, leek voor Macko de meest geschikte optie na jaren van tandbederf.

Ondanks waarschuwingen van medische professionals over mogelijke kneuzingen, overtrof de intensiteit van de pijn en de omvang van de kneuzingen ruimschoots haar verwachtingen.

Slechts vier dagen na de ingreep plaatste Macko een video op sociale media waarin ze haar sterk gekneusde gezicht toonde, met de oproep naar ervaringen van anderen.

De kneuzingen, die dieppaars waren en zich verspreidden van haar kin tot haar nek, breidden zich snel uit over haar hele gezicht, zelfs onder haar ogen, en verergerden met elk uur dat verstreek.

Ondanks de heftige reactie, waren de zwellingen en kneuzingen twee weken na de ingreep aanzienlijk verminderd.

Macko benadrukte dat, ondanks de onplezierige ervaring, ze nog steeds de behandeling zou aanbevelen, ervan overtuigd dat haar extreme reactie een zeldzaam geval was.

Ze legde uit dat hoewel artsen haar hadden gewaarschuwd voor mogelijke kneuzingen, de werkelijke ervaring veel intenser was dan verwacht, met kneuzingen die al begonnen op de dag na de ingreep, resulterend in zwelling van haar gezicht die snel verergerde, wat haar veel angst bezorgde.

1. Ondanks alles raad ze de behandeling nog steeds aan… 2. Haar situatie is naar eigen zeggen een uitzonderlijk geval: 3. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden??? 4. Je moet wat over hebben voor een mooi stralend gebit… 5. Deze dame vraagt online naar ervaringen van anderen..

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven