Fans verrast door onthulling van Anita Witzier: ‘Dit had ik niet gedacht’

WhatsApp Image 2024 07 23 at 104931jpg

Anita Witzier heeft haar volgers op Instagram verrast met een onverwachte onthulling over een facelift, ondanks haar bekendheid vanwege haar natuurlijke uitstraling en haar inzet voor natuurlijk ouder worden.

De reacties op haar ‘nieuwe’ uiterlijk zijn verdeeld. Eerder had Witzier in een interview met Margriet onthuld dat ze haar huid verzorgde met bindweefselmassage en af en toe wat botox gebruikte.

“Mijn fronsrimpel is heel diep. Daar liet ik weleens botox inspuiten als het me te veel hinderde. Dan was het glad, maar gingen mijn wenkbrauwen raar staan.”

Op 62-jarige leeftijd heeft ze nu een nieuwe stap genomen. In een gesponsord bericht op Instagram deelde ze informatie over een ‘liquid facelift’, zoals gemeld door weekblad Weekend.

“Het kan ook zonder, dat weet ik. Maar het laatste jaar ergerde ik me er toch aan: een diepe groef in mn voorhoofd en een wijfelende kaaklijn,” schrijft ze. “Ik koos voor de Aēslift en een Botox-behandeling. Nou, dit is het resultaat, ik ben er heel blij mee!”

Reacties van haar volgers variëren. Sommigen waarderen haar openheid en vinden dat natuurlijk ouder worden prima is.

“Had dit nooit van jou verwacht,” schrijft een persoon. Iemand anders reageert positief: “Goed dat je dit deelt. Heerlijk eerlijk.”

1. Na haar onthulling zijn de reacties behoorlijk divers…
2. Veel volgers zijn verrast door deze onthulling…
3. Anita heeft ervoor gekozen openhartig te zijn:
4. Anita heeft besloten om eerlijk te zijn en details te delen:
5. Voor velen komt dit nieuws als een verrassing!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven