Voormalig soapacteur heeft grote problemen: Geen huis en veel schulden!

WhatsApp Image 2024 07 21 at 153636jpg

Jimmy Geduld, bekend van diverse tv-series waaronder Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft momenteel te kampen met grote problemen. Hij is al anderhalf jaar dakloos en heeft te maken met twee lopende rechtszaken, meldt weekblad Weekend.

Na zijn ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden vanwege een drugsverslaving, deelt Jimmy zijn verhaal over deze zware periode in de podcast OpJagt, waarin hij samen met Ferry Doedens te horen is.

“Een van de investeerders in mijn verslavingsbedrijf regelde dat ik naar een burn-outkliniek in Zuid-Afrika zou gaan, maar het bleek een verslavingskliniek te zijn omdat er geen plek was. Terwijl ik al een tijd schoon ben,” vertelt Geduld in de podcast.

Met hulp van zijn zus kon Jimmy uiteindelijk vertrekken uit Zuid-Afrika en bij haar intrekken om weer op de been te komen.

De oud acteur heeft bekend gemaakt: ”Ik werd een monster. Dan moest je niet bij mij in de buurt zijn.”

Een incident deed hem terugvallen in zijn oude gewoontes. Toen hij hoorde dat zijn vriendin werd lastiggevallen door haar ex, verloor hij de controle en besloot naar de kroeg te gaan.

In de kroeg confronteerde hij de man met zijn acties. ”Nog één vinger aan mijn vrouw! Ik ga nu je kop breken, je poten en elk bot in je lijf.” Vervolgens knalde hij hem “drie keer met zijn kop dwars door die gokkast heen.”

Na het incident was hij lange tijd niet in staat om te werken. Ook ging zijn verslavingskliniek failliet in 2021.


Een bedrag van 114.000 euro wordt door schuldeisers gevraagd en dit terwijl twee rechtszaken aankomen.


Op een heel klein zoldertje bij zijn zus leeft hij nu.
”Hij heeft geen huis, zijn relatie is over en hij heeft ook geen werk meer”, zo werd recentelijk meegedeeld door een voormalige collega.

1. Schuldeisers zitten achter hem aan en willen 114.000 euro zien. 2. Hij mag bij zijn zusje wonen op een piepklein zoldertje… 3. De periode waar hij doorheen gaat is extreem moeilijk.. 4. Twee rechtszaken op zijn bordje en geen eigen woning… 5. Zijn leventje bestaat uit heel veel zorgen en onzekerheid..

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven