Joost Klein verdient meer: Prijs voor een half uur optreden flink omhoog!

josjpg

Door zijn deelname en diskwalificatie tijdens het Eurovisie Songfestival is Joost Klein wereldwijd in de schijnwerpers beland.

Zijn wereldwijde bekendheid heeft geleid tot talloze optredens, waardoor hij de laatste tijd frequent reist.

Dit is een opmerkelijke wending voor iemand die ooit gediskwalificeerd werd vanwege agressief gedrag op het liedjesfestijn.

Na zijn diskwalificatie slaagde Joost erin om het publiek aan zijn zijde te krijgen. Zowel zijn lied als de reden voor zijn uitsluiting zorgden voor veel kritiek op de organisatie van het Songfestival.

Hoewel hij niet de kans kreeg om in de finale te staan, heeft deze situatie waarschijnlijk meer positieve gevolgen gehad dan de daadwerkelijke finaleplaatsing.

De wereldwijde interesse in Joost heeft ervoor gezorgd dat zijn aantal volgers is gestegen van 600.000 naar 1,8 miljoen.


Met de groeiende populariteit van Joost zijn de kosten voor een optreden op feesten ook gestegen, van 10.000 euro naar ongeveer 50.000 euro, exclusief btw.


Op boekingssites wordt een bedrag van ‘meer dan 50.000 euro’ genoemd voor een optreden van Joost, afhankelijk van verschillende opties en locaties.


Joost heeft al 12 optredens gepland voor augustus. Met een bedrag van 50.000 euro per optreden zou dit neerkomen op een totaal van 600.000 euro.


Ondanks bijkomende kosten zoals reis- en verblijfskosten, gaat het op financieel vlak momenteel heel goed met Joost.

1. Dat is meer dan een extreme verhoging! Wat een bedrag zeg..
2. We hoeven absoluut geen medelijden met Joost te hebben!
3. Wat een bedrag zeg, hij plukt de vruchten van de diskwalificatie:
4. De kosten voor een optreden zijn omhoog geknald!
5. Dit bedrag is exclusief overige kosten dus reken maar uit!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven