Thomas Berge heeft het moeilijk: ‘Gek wat je geest met je lichaam kan doen’

WhatsApp Image 2024 07 17 at 082841jpg

Elianne Zweipfenning, de voormalige vriendin van Thomas Berge, gaat door een moeilijke periode. Sinds het uit elkaar gaan heeft ze vijftien kilo verloren.

Op Instagram deelt ze een foto van de weegschaal en deelt ze hoe haar emotionele toestand van invloed is op haar fysieke gezondheid.

“Tijdens mijn zwangerschap met Sky Mea woog ik volgens mij ongeveer 75 kilo,” schrijft Elianne. Dat was in januari van dit jaar. Nu is haar gewicht nog slechts 54,5 kilo.

“Het is mij onbekend wanneer ik voor het laatst onder de 58 kilo woog, aangezien dat ongeveer mijn normale gewicht is voor mijn lengte,” voegt ze eraan toe. “Het is opmerkelijk hoe mentale gezondheid fysiek kan beïnvloeden.”

In maart maakte Elianne bekend op Instagram dat Thomas Berge hun relatie had beëindigd. Aanvankelijk beschuldigde ze hem van ontrouw, maar later trok ze die beschuldiging in.

Ex haalt snoeihard uit naar Thomas Berge: ‘Voor mij of voor die ander?’

Er wordt gemeld dat enige tijd na de breuk Elianne naar verluidt fysiek werd aangevallen door Thomas toen ze persoonlijke eigendommen wilde ophalen, zowel die van haarzelf als van hun kind.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

In een incident waarbij ze zijn woning betrad terwijl hij afwezig was, werd ze door hem opgemerkt via de beveiligingscamera’s en keerde hij snel terug. Dit leidde vervolgens tot een verhitte confrontatie. Thomas heeft op Instagram de beschuldigingen ontkend.

1. De breuk met Thomas en de zorg voor de kindjes eist veel…
2. Op social media laat Elianne het effect zien:
3. Dat is behoorlijk veel in een korte periode…
4. De hele situatie heeft toch wel een zeer grote impact..
5. Het overkomt ook de mensen die bekend zijn in ons landje…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven