Vrouw (27) trouwt met haar ex-vriend’s vader: ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht’

ppp 1jpg

Een relatie tussen de 27-jarige Sydney Dean uit Ohio en haar 51-jarige ex-schoonvader Paul heeft geleid tot een gelukkig huwelijk dat al zeven jaar duurt.

Sydney en Paul kennen elkaar al jaren, Paul kwam in haar leven toen ze slechts 11 jaar oud was, en vanaf haar zestiende begonnen ze te daten.

Toen ze 11 was, ontmoette Sydney Paul, terwijl ze destijds een relatie had met zijn zoon. Nadat die relatie eindigde, bleven ze bevriend.

Ondanks dat ze regelmatig bij Paul thuis kwam, merkte Sydney op dat haar voormalige vriend haar geen aandacht meer gaf vanwege zijn nieuwe vriendin. Daarom zocht ze steeds meer toenadering tot Paul.

De band tussen Sydney en Paul werd sterker en sterker, en toen ze 16 werd, besloten ze om officieel te gaan daten.

In Ohio is het pas vanaf de leeftijd van zestien toegestaan om te daten, en in 2016 bezegelden ze hun relatie met een huwelijk.

Sydney vertelde aan LadBible dat ondanks de kritiek op haar relatie, het haar niet kan schelen. Ze zei, “Op dit moment heb ik de beste s*ks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”

Ze had ook een boodschap voor degenen die er een mening over hebben. Ze zei, “Ik begrijp dat we elkaar niet op een traditionele manier hebben ontmoet,

maar zijn zoon negeerde me en hij niet. Nu realiseer ik me dat ik de juiste man in de familie heb gevonden.”

Ze noemde het een uitdaging om steun te krijgen van familie en vrienden. Ze zei, “In het begin wilden ze niets weten, maar het is goed gekomen. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde dat we een koppel waren, was ze niet blij.”

Mijn vader was het er ook niet mee eens, maar hij woont in een andere staat, dus zie ik hem niet vaak. Nu houden mijn familie van Paul.”

Met openhartigheid en een gesprek hoopt ze een taboe te doorbreken, met nog steeds aanhoudende kritiek op relaties waarbij leeftijdsverschillen groot zijn.

“Kijk naar mij en Paul, leeftijd is maar een nummer. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”

1. Haar ex schoonvader behandelt haar als een prinses…
2. Ze heeft achteraf gezien nu de juiste man van de familie te pakken…
3. Toen ze 16 werd begonnen ze stiekem met daten.
4. Op 11 jarige leeftijd had ze verkering met zijn zoon…
5. Het stel is dolgelukkig met elkaar zo laten ze weten…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven