Vrouw trouwt met ideale partner: ‘Men dacht dat ik alleen om geld gaf’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 122831jpeg

Sienna Keera, 27, besloot de grote stap te zetten en verhuisde van Sydney naar Londen om haar man George Keywood te vergezellen. Ondanks hun gelukkige relatie, worden ze geconfronteerd met gemene opmerkingen op het internet.

Een vrouw die haar liefde in Londen heeft gevonden na het initiëren van contact via privéberichten, wordt nu geconfronteerd met kwaadwillende opmerkingen dat ze slechts geïnteresseerd zou zijn in het geld van haar partner.

Sienna Keera, 27 jaar oud en afkomstig uit Sydney, leerde George Keywood kennen nadat ze onder de indruk was van zijn rol in een Britse documentaire genaamd People Just Do Nothing.

Nadat ze de komische serie had gezien over een illegale zender genaamd Kurupt FM, voelde Sienna zich aangetrokken tot het karakter Craig, vertolkt door George.

Sienna deelde haar verhaal met Take 5 en beschreef hem als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”

Nadat ze in 2018 samenkomen, zijn ze nu getrouwd en ouders van een tweejarige zoon, Oliver.

Echter ervaren ze dagelijks lastigvallen door mensen die twijfelen of Sienna echt van George kan houden.

Hoewel ze delen van hun relatie op TikTok laten zien, krijgen ze reacties die suggereren dat het een ‘publiciteitsstunt’ is.

Sienna ontvangt deze vreemde boodschap: “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”

Toen George voor het eerst werd benaderd, was het door Sienna, ondanks de trollen.

Na het bekijken van George’s show, zocht Sienna hem op Instagram en complimenteerde hem.

George reageerde verrassend snel en het gesprek tussen hen beiden werd al snel flirterig.


“Ons gemeenschappelijke creatieve enthousiasme legde de basis voor onze relatie, ontdekt toen we begonnen te praten op Instagram.”


”Sienna besloot solo naar Londen, Amsterdam en Parijs te reizen nadat haar oorspronkelijke reismaatje moest annuleren vanwege omstandigheden.”


Gezamenlijk zetten ze een ontmoeting tussen Sienna en George in het Verenigd Koninkrijk op de planning.

Een berichtje werd gestuurd door Sienna de avond voordat ze in Londen zou arriveren, waarin ze regelde om George in persoon te ontmoeten. Ze nodigde hem uit bij haar AirBnB.

Nadat ze de volgende dag probeerde te herstellen van haar vlucht en haar jetlag, was Sienna erg nerveus toen ze wachtte op George’s aankomst.

Echter, zodra ze de deur opendeed voor George, voelde ze zich meteen op haar gemak.

Gedurende de daaropvolgende dagen brachten ze tijd door met een bezoek aan de Tate Modern en leerden ze elkaar beter kennen tijdens maaltijden.

Samen met Sienna George bracht ze zes weken door in Europa, nadat ze elkaar goed hadden leren kennen.

Tijdens hun reis door Frankrijk en Nederland spraken ze over de uitdagingen van hun mogelijke langeafstandsrelatie na Sienna’s terugkeer naar Australië.

George overwoog hoe zijn carrière als acteur in gevaar zou komen als hij de stap zou zetten naar Australië om bij Sienna te zijn.

Na lang wikken en wegen, nam Sienna uiteindelijk de beslissing om haar leven om te gooien en naar Londen te verhuizen.

Toen ze terug was in Australië, diende ze onmiddellijk een visumaanvraag voor het Verenigd Koninkrijk in en deelde ze haar ouders mee dat ze voorgoed naar Londen zou verhuizen.

Zodra de eerste schok was overwonnen en George via Skype ontmoet was, zei Sienna dat haar vader en moeder hun relatie goedkeurden.

Niet lang nadat ze waren verhuisd, maakten Sienna en George een reis naar Venetië, waar hij haar om haar hand vroeg. Slechts enkele maanden later bleek ze zwanger te zijn van hun eerste kind.

Ondanks dat er nog steeds mensen zijn die beweren dat Sienna alleen een relatie heeft voor de bekendheid, moet het stel hiermee omgaan. Sienna geeft toe dat George hier beter mee kan omgaan vanwege zijn ervaring in de entertainmentindustrie.

Recentelijk heeft Sienna geleerd hoe ze negativiteit kan vermijden en focust ze zich op de positieve steun die ze ontvangt.

Sienna zegt: “Nu we ons commitment hebben bezegeld, voelen we dat we de negatieve kritiek overstijgen. Veel mensen beschuldigden mij van financieel gewin, maar voor mij draait het om liefde!”

Ze voegde eraan toe: “Het is niet altijd makkelijk om risico’s te nemen in liefde, maar ik ben dankbaar dat mijn sprong in het diepe de moeite waard bleek te zijn.”

1. Velen dachten dat er hier sprake was van een publiciteitsstunt…
2. Mensen geloven niet dat ze verliefd op hem is geworden..
3. Velen denken dat ze bij hem is vanwege de roem…
4. Het koppel krijgt behoorlijk wat negatief commentaar.
5. Het gaat haar niet om het geld, het gaat haar om zijn hart…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven