Carmen Pfaff wil verandering bij Jean Marie: ‘Dan blijf ik even uit zijn buurt’

WhatsApp Image 2023 05 23 at 114148jpg

Na jaren van samenzijn kennen Carmen en Jean-Marie Pfaff elkaar door en door. Volgens Carmen zou ze graag zien dat haar echtgenoot iets verandert.

Dochter deelt update over moeder Carmen Pfaff: ‘enig voorbehoud is nodig’

“Ik probeer Jean-Marie te leren om zich minder snel te ergeren”, onthult Carmen. “Ik zeg tegen hem dat het niet de moeite waard is om zich op te winden over bepaalde zaken. Ik geef hem dat advies.”

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor familie Pfaff: ‘mogen zelfs het huis nog niet binnen’

Om dit te laten bezinken, moet haar man Jean-Marie even tijd voor zichzelf nemen. “Dan blijf ik even uit zijn buurt”, vervolgt Carmen. “Of ik stuur hem de tuin in.”

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn’

Hun liefdevolle kleinkinderen zoeken regelmatig contact met hen. “Ze bellen ons vaak gewoon om te horen hoe het met ons gaat”, deelt Jean-Marie mee.

Kelly Pfaff openhartig over grote misstap: ‘Ik zag alles in rook opgaan’

Het is opmerkelijk hoe dochters een bron van steun en toeverlaat kunnen zijn. “Soms komen ze zelfs bij ons slapen als ik naar het buitenland moet, zodat Carmen niet alleen is,” vertelt een anonieme bron.

Voor Carmen zijn de afgelopen jaren bijzonder uitdagend geweest. Ze kreeg te maken met osteoporose en ondervond vorig jaar een hersenbloeding.

Na een verblijf van maar liefst vijf maanden in zorgcentrum De Mick in Brasschaat voor revalidatie, blikt Carmen terug: “Ik moest alles opnieuw leren. Terug leren praten en stappen was een uitdaging.”

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn’

“Pas toen ik weer kon snelwandelen, mocht ik naar huis. Hoewel stappen nog moeilijk is, verbeter ik elke dag. Ik ben zelfs naar Duitsland gereisd voor de start van het EK met Jean-Marie,” deelt Carmen.

Dochter deelt update over moeder Carmen Pfaff: ‘enig voorbehoud is nodig’

Carmen deelt nog een positief bericht: “Ik kan onlangs ook weer autorijden, zij het voor korte afstanden. Er zijn mensen die het veel moeilijker hebben dan ik.”

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor familie Pfaff: ‘mogen zelfs het huis nog niet binnen’

1. Dit blijft nog steeds een dingetje na 50 jaar huwelijk…
2. Het liefst ziet ze dit veranderen bij haar geliefde echtgenoot.
3. Volgens haar is het het allemaal niet waard.
4. Ze blijft uit zijn buurt of stuurt hem dan de tuin in….
5. Carmen ziet dit toch wel het liefst anders bij Jean-Marie..

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven