62-jarige vrouw wil visum voor haar 26-jarige man: ‘We willen gewoon samen zijn’

ii 1jpg

Na een ontmoeting met een man die 37 jaar jonger was dan zij, dankzij een online interactie, begon een vrouw gevoelens voor hem te ontwikkelen, hoewel ze in eerste instantie dacht dat hij iemand anders was.

Isabell Dibble, 62, kwam in contact met Bayram Boussada, 26, toen hij haar een vriendschapsverzoek stuurde op Facebook.

Na aanvankelijk te hebben gedacht dat Bayram een andere man was die ze ontmoet had tijdens een vakantie in Tunesië, wees de grootmoeder van tien zijn verzoek af vanwege haar perceptie van hem als ’te jong’.

Nadat ze later met elkaar hadden gesproken, realiseerde Isabell al snel dat Bayram een totaal andere persoon was dan ze in eerste instantie dacht.

Ondanks haar aanvankelijke twijfels, geeft Isabell aan dat er een klik was, en besloot ze in oktober 2019 naar Tunesië te reizen, waar Bayram een romantisch aanzoek plande en een enthousiaste Isabell ‘ja’ zei.

In januari zijn ze getrouwd in Tunesië bij een registratiekantoor en hebben ze hun speciale dag gedeeld met ongeveer

In het dagelijks leven speelt Bayram *het* levendige beroep van…


“Ik voel me echt zo aangetrokken tot hem,” zegt Isabell over hun onorthodoxe relatie. Ze zijn beide vastbesloten om elkaar te zien, ondanks de uitdagingen die op hun pad komen.


*Ze* vertrouwt erop dat Bayram haar liefde oprecht is *en* zegt: ‘Ik geniet elke dag van de vrijheid die we samen hebben gevonden.


‘Elke dag voelt als een avontuur dat we samen beleven. Ik ben dankbaar voor de liefde die hij me laat zien.


“Ik had nooit verwacht dat ik me zo gelukkig zou voelen met iemand van zijn leeftijd. Ik ben blij dat we ons eigen pad volgen zonder ons te laten beïnvloeden door anderen.


“De steun die we elkaar geven is onbetaalbaar, ongeacht de obstakels die op ons pad komen. Ik ben vastbesloten om ons geluk te blijven nastreven, wat het ook mag kosten.”


Isabell deelt mee dat beide families hun relatie steunen en voegt hieraan toe dat haar familie in het begin wat onzeker was, wat begrijpelijk is. Maar hun houding is nu als volgt: “Je hebt het zwaar gehad in het leven, dus doe waar je gelukkig van wordt.”


“Ik heb drie echtgenoten verloren en ze weten dat ik wat opwinding en liefde nodig heb in mijn leven. Ze weten dat ik jong van hart ben en dat hij me gelukkig maakt.”


“We zijn getrouwd bij de plaatselijke burgerlijke stand en hadden een receptie aan de overkant van de straat waar zijn ouders wonen. De bruiloft was ongelooflijk en zijn familie steunt ons ook.”


Nu streven ze ernaar dat Bayram naar Groot-Brittannië komt, zodat ze hun huwelijksleven goed kunnen beginnen, maar door de pandemie vormt dit momenteel een struikelblok.


Isabell benadrukt: “Er zijn waarschijnlijk veel mensen in dezelfde situatie als wij die met hun partners in het buitenland vastzitten en moeite hebben om een visum te krijgen tijdens de COVID-19-uitbraak.”

“In deze tijd van onzekerheid is alles wat er speelt wat vaag.  Hopelijk lukt het in juni, maar zeker weten doe ik het niet.”

Ik kan eigenlijk niet wachten totdat hij hier is, zodat we samen mooie momenten kunnen delen.”

Taxichauffeur Bayram voegde eraan toe: “We hebben ongeveer zes of zeven maanden met elkaar gesproken voordat we elkaar in het echt ontmoetten. Ik was best zenuwachtig om haar voor het eerst te zien, maar ik was ook enthousiast.”

“Het feit dat er leeftijdsverschil is, doet me niets. Ik focus me er niet op. Leeftijd is slechts een getal en voor mij is zij niet een ‘oude vrouw’, maar gewoon een fantastische vrouw.”

“Zij maakt me gewoon ontzettend gelukkig – ik heb vertrouwen in haar en zij heeft vertrouwen in mij. Isabell maakte zich wel wat zorgen over de ontmoeting met mijn familie, maar ze waren erg blij en verwelkomend.”

“C0rona maakt het moeilijk, maar zij is mijn vrouw, ik zou voor altijd wachten, en binnenkort kan alles weer beginnen.

“Ze is zo gek maar goed gek – ik hou zoveel van haar. Isabell is mijn prachtige vrouw. Ze is mijn ziel, mijn alles.”

De 37-jarige dochter van Isabell, Emma, ​​geeft toe dat ze twijfelde toen ze voor het eerst hoorde over de relatie , maar staat nu volledig achter hun huwelijk.

Ze zei: “Ik had er geen probleem mee dat mijn moeder iemand online ontmoette. Mensen ontmoeten elkaar de hele tijd op Facebook.

“Zonder dat platform had ze misschien nooit de kans gehad om hem te ontmoeten , maar ik was in het begin een beetje twijfelachtig.

Er worden diverse verhalen verteld over ontmoetingen tussen jongere mannen en oudere vrouwen, maar het baarde me vooral zorgen dat ze naar een ander land afreisde om een vreemdeling te ontmoeten.

Met haar telefoon aan haar oor, heb ik de hele tijd dat ze weg was aan de lijn gezeten, en zij deed hetzelfde voor mij.

Nadat ik hun band heb gezien, geloof ik dat hun genegenheid oprecht is. Het is duidelijk dat hij om mijn moeder geeft.

Door de vele uitdagingen en verliezen die ze heeft meegemaakt, word ik blij als ik haar gelukkig zie.

Ik heb hem ontmoet via FaceTime terwijl mijn moeder op bezoek was, maar ik zie uit naar de dag dat we elkaar in persoon ontmoeten.


Het zal leuk zijn om hem ook op persoonlijk vlak te leren kennen, omdat hij tenslotte de echtgenoot van mama is.


1. Deze grootmoeder leerde haar man kennen in Tunesië.
2. Hij heeft haar nog nooit om geld gevraagd, zo laat ze weten.
3. Haar dochter van 37 leerde hem kennen via Facetime.
4. Ze hoopt dat hij een visum krijgt, zodat ze kunnen samenwonen.
5. Naar eigen zeggen is zij de vrouw van zijn dromen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven