Vader van drie kinderen wordt nu moeder: Gezin heeft nu twee moeders!

2m 1jpg

Soms kunnen de keuzes van een partner het leven volledig veranderen, aangezien niets zo veranderlijk is als de mens.

Voor een echtpaar met drie prachtige kinderen, na acht jaar huwelijk, kwam dit besef op een onverwachte manier tot stand.

De ouder van het gezin ontdekte dat de ware identiteit eigenlijk die van een vrouw was, en koos ervoor voortaan als moeder door het leven te gaan.

Na jaren van zelfreflectie heeft deze persoon ervoor gekozen om de gevoelens te omarmen en de transitie naar vrouwelijkheid te maken.

De voormalige vader voelt zich nu volledig gelukkig als vrouw, waardoor de kinderen nu twee moeders in het gezin hebben.


In de nieuwe gezinssituatie moest iedereen wennen aan de veranderingen, inclusief de onverwachte reacties van de familie en vrienden.


Niet iedereen reageerde begripvol, maar op sociale media werden ze bekend en kregen ze veel vragen van geïnteresseerde volgers.

@shayescott That escalated quickly 🥰🏳️‍⚧️ #love #family #trans #lgbt #marriedlife #transgender ♬ Belong Together (Sped Up) – Mark Ambor

1. De kinderen hebben nu twee moeders.
2. Op social media zijn ze inmiddels een fenomeen!
3. De voormalige vader ervaart geluk als vrouw.
4. Het is opmerkelijk om te zien wie eerst de vader was.
5. Een opmerkelijk en bijzonder verhaal:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven