Action gaat de prijs van 2500 producten verlagen!

acti 1jpg

“Er is goed nieuws voor de trouwe bezoekers van de bekende keten Action, aangezien ze nu een nieuwe concurrent hebben die vergelijkbare producten aanbiedt tegen bodemprijzen”


“Hoewel dit misschien gunstig is voor consumenten, zal dit nieuws waarschijnlijk minder goed vallen bij Action zelf.”


“Al jaren staat Action bekend als de koopjeswinkel waar je tegen (redelijk) betaalbare prijzen een divers assortiment aan producten kunt vinden.”


“Van huishoudspullen tot cosmetica, speelgoed, glas- en aardewerk, spullen voor buiten en in de tuin en zelfs verfspullen.”


“En vergeet niet, ook telefoonaccessoires zoals goedkope laadkabels of koptelefoons zijn ruimschoots op voorraad. Bij Action vind je het allemaal.”

Er is in de markt een nieuwe speler opgedoken die de concurrentie met Action aangaat. Deze winkelketen, genaamd ‘Die Grenze’, wint snel terrein in Nederland.

Hun doel is om kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen, wat in de smaak valt bij vele consumenten.

Medikamente Die Grenze (MDG), ook bekend als Die Grenze, is sinds 2007 actief in Nederland, met de opening van de eerste vestiging in Denekamp.

De firma is in korte tijd uitgebreid en heeft momenteel 53 winkels door heel Nederland.

Met hun groeiende klantenkring en omzet zorgt Die Grenze voor enige opschudding bij Action. Zullen ze uiteindelijk de koppositie overnemen als het gaat om de laagste prijzen?


Er is bekendgemaakt dat Action de prijzen van maar liefst 2.500 producten zal verlagen, wat duidt op een toenemende concurrentiestrijd tussen de winkelketens.


1. Voor de trouwe bezoekers van de keten is dit goed nieuws!
2. Slimme zet van Action, ze kunnen ook niet anders.
3. De strijd zal groter en groter worden!
4. Voor de klanten van de Action is dit leuk nieuws!
5. Lichte paniek bij deze winkelketen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven