Koppel schrikt van camerabeelden: ‘Ik begrijp het niet’

cam 1jpg

Een koppel uit Australië is hevig van slag door de beelden die hun beveiligingscamera heeft vastgelegd. Op de video is een mysterieuze schim te zien die door hun woonkamer beweegt.

Toen Matthew Kane (35) en zijn vrouw, die op dat moment in een andere kamer waren, de vreemde verschijning op de beelden zagen, waren ze vol angst verstijfd.

Terwijl Matthew in bed lag, besloot zijn vrouw op een gegeven moment de beelden van de beveiligingscamera te bekijken.

Zij was hevig geschrokken toen ze een vaal figuur uit een oude antieke kast in de woonkamer tevoorschijn zag komen. Deze onverwachte gebeurtenis bracht het echtpaar in een staat van complete verbijstering en paniek.

De vermeende geest bewoog langs de hond van het koppel. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich.”

”Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelde Matthew.


In de onderstaande video is te zien dat de hond niet aanslaat, wat volgens Matthew kan wijzen op de mogelijkheid dat het een overleden vriend of familielid was.


“Normaal ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” voegt hij toe, waarmee hij aangeeft dat deze ervaring zijn kijk op het bovennatuurlijke heeft veranderd en meer vragen heeft opgeroepen dan antwoorden.


Na het delen van de video op sociale media, waarbij deze viraal ging op een paranormale pagina, heeft Matthew spijt van zijn actie. “Op een paranormale pagina is mijn video viraal gegaan.”


”Als ik de reacties lees, denk ik: ‘stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,’” zegt hij.


De gebeurtenis heeft een blijvende indruk achtergelaten op het paar, wat hen voorzichtig heeft gemaakt met betrekking tot wat ze geloven en delen over hun ervaring.


De beelden van de schim blijven een mysterie, een herinnering aan iets wat ze nooit hadden verwacht te zien in hun eigen huis.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven