Een oma met een doel: ‘Ik doe niet onder voor veel jonge vrouwen’

haajpg

Hattie Retroage, een 86-jarige grootmoeder en voormalige danseres, bewijst in een tijdperk waarin datingapps gebruikelijk zijn, dat leeftijd maar een getal is.

Met meer dan 50 dates op haar naam heeft Hattie de traditionele opvattingen over ouder worden en daten terzijde geschoven, en ze heeft geen plannen om af te remmen.

“Veel jonge vrouwen zijn niet mijn gelijke,” merkt Hattie met een knipoog naar haar actieve liefdesleven op. Na haar scheiding op 48-jarige leeftijd begon Hattie haar avontuur in de wereld van online daten.

Door volop van het leven te genieten, heeft ze besloten om te daten met mannen die aanzienlijk jonger zijn dan zijzelf.

Haar profiel op Tinder, met verleidelijke foto’s, trok snel de aandacht van vele jonge mannen. “Het doel van mijn leven is om het negatieve beeld van ouder worden te veranderen,” verklaart ze, met als missie om ouder worden aantrekkelijk te maken.

Hoewel ze een voorkeur heeft voor daten met jongere mannen, staat Hattie open voor iedereen die haar levensvisie deelt.

Als het gaat om fysieke intimiteit, is Hattie zeer selectief wat betreft jongere mannen.

“We gaan eerst uit om te zien of er chemie is,” zegt ze. Haar verhaal, dat ook in 2018 werd belicht in het programma ‘Age Gap Love’ van Channel 5, toont aan dat liefde en aantrekkingskracht geen leeftijdsgrenzen kennen.

Hattie is actief als seksueel adviseur naast haar avonturen op Tinder. Ze werkt aan een boek dat mensen van alle leeftijden aanmoedigt om open te staan voor relaties met aanzienlijke leeftijdsverschillen.

Haar levensstijl heeft echter spanningen binnen haar familie veroorzaakt, waarbij haar oudste zoon haar de toegang tot zijn kinderen heeft ontzegd vanwege haar onconventionele keuzes.

Desondanks heeft Hattie geen spijt van haar beslissingen. Ze omarmt haar seksualiteit en is dankbaar dat ze op haar leeftijd nog steeds van het leven kan genieten.

“Ik ben dankbaar dat ik zoveel minnaars kan hebben als ik wil,” zegt ze. Hattie’s verhaal is een krachtig voorbeeld van zelfacceptatie en het omarmen van het leven, ongeacht de leeftijd.


Bekijk hoe Hattie Retroage stereotype denkbeelden doorbreekt en aantoont dat passie en verlangen geen leeftijdsgrens kennen.


Haar levensverhaal fungeert als inspiratie voor zowel ouderen als jongeren om buiten de traditionele normen te denken en het leven volledig te omarmen, zelfs als dat af en toe betekent dat men genoegen moet nemen met oppervlakkige aspecten van menselijke interactie.

1. Deze grootmoeder waardeert het feit dat ze meerdere minnaars kan hebben.
2. Als gevolg van haar levenswijze heeft ze minder contact met haar kleinkinderen.
3. Deze dame is niet gebonden aan taboes!
4. Deze grootmoeder heeft een missie in het leven:
5. Dus leeftijd is geen determinerende factor!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven