Vrouw wil meer en meer drinken: Ze knoeit steeds!

lfjpg

“De trend van lipfillers groeit wereldwijd,” zegt Vienna Würstel uit Mallorca, “maar ik heb deze trend naar een uiterst niveau gedreven.”


“Met maar liefst 30 ml lipfillers deel ik mijn ervaringen met de onverwachte uitdagingen in alledaagse activiteiten, zoals eten en drinken,” legt Vienna uit.


“Hoewel de wens naar vollere lippen voor velen aantrekkelijk lijkt, illustreert mijn situatie de praktische belemmeringen die hieruit voort kunnen komen,” zegt Vienna.


“Ik erken dat de omvang van mijn lippen het moeilijk maakt om eenvoudige taken, zoals het nuttigen van voedsel en vloeistoffen, uit te voeren,” aldus Vienna.


“Ik voer een openhartige discussie over de compromissen die gepaard gaan met cosmetische procedures,” deelt Vienna, die actief is op sociale mediaplatformen zoals TikTok.

Met het eten gaat het redelijk goed, maar drinken is echt een uitdaging zonder te knoeien, zo geeft ze toe.

Zelfs een slokje water kan al leiden tot knoeien, maar ze bekijkt dit met humor en een positieve instelling.

De keuze van Vienna om haar lippen te laten opvullen heeft verschillende reacties opgeroepen, van bewondering en bezorgdheid tot kritiek, waarbij sommigen haar vergelijken met een eend.

De reacties laten zien hoe verdeeld men is over cosmetische ingrepen en hun impact op het ideaalbeeld van schoonheid in de samenleving.


Vienna is vastberaden om door te gaan met het opvullen van haar lippen ondanks de tegenstand. Ze benadrukt de persoonlijke keuze en zelfexpressie als cruciale aspecten.


De ervaring van Vienna werpt licht op hoe ver sommigen willen gaan om te voldoen aan persoonlijke schoonheidsidealen.

@titty_twins Pics auf Insta: Vienna.wuerstel
#lipinjections
#botox
#filler
♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

1. Ze deelt openhartig haar obstakels. 2. Sommige dingen verlopen minder vlot. 3. De grote lippen brengen uitdagingen met zich mee. 4. Eten en drinken is een uitdaging. 5. Haar streven is naar nog vollere lippen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven